Útok na políciu v Nitre! Muž hodil zápalnú fľašu s výbušninou na policané auto

V Nitre došlo tento týždeň k útoku na políciu. Muž hodil na parkovisku zapálenú sklenenú fľašu s výbušninou na služobné autá polície. Pozrite si jeho konanie vo videu.

07.06.2019 18:20
debata (29)

VIDEO: Pozrite si v policajnom videu ako muž v Nitre hodil na parkovisku zapálenú sklenenú fľašu s výbušninou priamo na služobné autá polície. Muž následne pokojne vkráčal do budovy polície a hneď z nej vyšiel a ušiel.

Video

V pondelok 03.06.2019 krátko popoludní došlo v Nitre na Nábreží mládeže pred budovou Okresného riaditeľstva Policajného zboru k útoku na verejného činiteľa. Tak bolo kvalifikované konanie vtedy neznámeho muža, ktorý hodil na parkovisku zapálenú sklenenú fľašu s výbušninou priamo na služobné autá polície. Fľaša dopadla na VW Golf označený nápisom POLÍCIA a odrazila sa medzi zaparkované vozidlá. Muž pokojne vkráčal do budovy polície a hneď z nej vyšiel a ušiel.

Krátko po čine už smerovali kriminalistami získané informácie k jednej osobe. 45-ročného muža včera 06.6.2019 obvinil vyšetrovateľ PZ z trestného činu útoku na verejného činiteľa. Vyšetrovateľ dal podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie obvineného, čomu súd vyhovel. Obvineného muža práve umiestňujú do Ústavu na výkon väzby Nitra.

© Autorské práva vyhradené

29 debata chyba
Viac na túto tému: #útok #polícia #Nitra