Nehodu v tuneli Sitina sa už podarilo odstrániť

Tunel Sitina bol v smere z Bratislavy do Malaciek z dôvodu dopravnej nehody neprejazdný. „Podľa doterajších informácií sa tam z doposiaľ presne nezistených príčin prevrátilo vozidlo. Na mieste sa nachádzajú všetky záchranné zložky,“ uvádzala na svojej facebookovej stránke polícia bratislavského kraja. Tunel bol krátko pred 17.30 hod už plne prejazdný.

02.08.2019 16:54 , aktualizované: 17:53
nehoda / tunel Sitina / vozidlo / automobil /... Foto:
Hasiči zasahujú pri nehode vozidla v tuneli Sitina.
debata (2)

Ako uviedla Polícia SR na sociálnej sieti, pri dopravnej nehode sa zranila posádka osobného auta, 2 dospelé osoby a 4 maloleté osoby, ktoré boli prevezené na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc.

Presná príčina nehody nie je doposiaľ známa, podľa doterajších informácií sa vodič pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, narazil do obrubníka, čím došlo k prevráteniu auta, uvádza Polícia SR.

Alkohol u vodiča zistený nebol. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená do 10 000 eur.

V Bratislave komplikujú dopravu viaceré dopravné nehody a obmedzenia

Dopravu v hlavnom meste v piatok komplikujú viaceré dopravné nehody. Nehodu v tuneli Sitina sa už podarilo odstrániť, informovala Zelená vlna. Kolóna sa pomaly začína rozbiehať.

Jedna z nehôd je na Šancovej ulici v Bratislave pri križovatke s Jeleniou v smere k Hlavnej stanici. „Blokovaný je jeden pruh,“ upozorňuje Zelená vlna. Ďalšia nehoda je pri petržalskom nákupnom centre v smere na Mlynskú dolinu a tiež na Karloveskej ulici v smere do Dúbravky.

Na viacerých miestach v Bratislave sú vypadnuté semafory. Jeden z nich je na Patrónke, dopravu riadia policajti. „Zdržíte sa vo všetkých smeroch, najviac z Mlynskej doliny,“ upozorňuje Zelená vlna.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #dopravná nehoda #tunel Sitina