Nehoda v Bratislave: Taxík s dieťaťom skončil na streche

Bratislavskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode na križovatke ulíc Bajkalská a Trnavská, kde sa auto prevrátilo na strechu.

07.08.2019 10:29 , aktualizované: 10:42
debata (3)
Video

Na mieste sa zrazili tri vozidlá a podľa doterajších informácií zranenia utrpeli dve osoby. Podľa našich informácií sa v jednom z áut – taxíku – viezlo aj dieťa.

nehode došlo na Trnavskej ulici v smere do mesta, v blízkosti športovej haly. „Odklon dopravy je momentálne usmerňovaný pre motorové vozidlá cez priľahlé parkovisko a cez Vajnorskú ulicu,“ uviedla polícia na sociálnej sieti a vyzvala vodičov, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili pozornosť a riadili sa pokynmi polície.

„Hasiči momentálne na mieste poskytujú prítomným osobám prvú pomoc a zabezpečujú vozidlo proti vzniku požiaru,“ uviedli z operačného strediska s tým, že na mieste zasahuje deväť hasičov s dvomi kusmi hasičskej techniky.

Pre nehodu bola obmedzená aj MHD. Linky 61, 63 a 205 premávali odklonom a v dotknutom úseku vynechávali zastávky. Trolejbusy 204 premávali len v úseku Valašská – Kramáre – Trnavské mýto. Otáčali sa na Jelačičovej.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #nehoda