Ďalšia bitka na Obchodnej ulici v Bratislave. Kamera zachytila útočníka

Včera krátko po 22.00 hod boli na Obchodnú ulicu v Bratislave vyslané policajné hliadky na základe oznámenia o fyzickom napadnutí muža. Policajti Obvodného oddelenia Staré mesto - stred, ktorí sa na miesto incidentu dostavili ako prví, hodnovernosť oznámenia preverili a potvrdili. O udalosti informovala Polícia SR na sociálnej sieti.

03.09.2019 13:36
debata (31)

Ako ďalej uviedla Polícia SR, podľa doterajších informácií bol poškodený muž pred jednou z prevádzok s občerstvením fyzický napadnutý iným mužom. Ten poškodeného fyzicky napadol údermi päsťou ako aj kopmi nohou do oblasti hlavy. Útočník z miesta následne utiekol v smere na Poštovú ulicu.

Pozrite si vo videu, ako iba 17-ročný mladík fyzicky napadol na Obchodnej ulici v Bratislave 29-ročného muža. Incident sa odohral v blízkosti novootvorenej stanice Mestskej polície hlavného mesta. Upozornenie: Video nie je určené pre citlivé povahy.

Video

Policajti počas následného prepátravania okolia spozorovali osobu mužského pohlavia, ktorá zodpovedala popisu útočníka. Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu so zasahujúcimi policajtmi nespolupracoval a z miesta chcel odísť. Z tohto dôvodu mu boli priložené služobné putá po nasadení ktorých bol 17-ročný muž eskortovaný na príslušné oddelenie Policajného zboru.

Poškodený 29-ročný muž bol na mieste ošetrený privolanou RZP a prevezený k ďalšiemu ošetreniu do jednej z nemocníc. Útočníkovi nezabránilo v tomto konaní ani to, že incident sa odohral priamo pod jednou z nainštalovaných kamier a navyše v blízkosti novootvorenej stanice Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy, uzatvorila Polícia SR v statuse na sociálnej sieti.

Vyšetrovaním okolností tohto incidentu, ako aj vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súčasnej dobe začali zaoberať policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.

© Autorské práva vyhradené

31 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #útok #bitka #Obchodná ulica