Riaditeľ našiel odpočúvacie zariadenia v kancelárii

Generálneho riaditeľa firmy Infra Services, dcérskej spoločnosti Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, Róberta Stankeho, mal niekto nelegálne odpočúvať. Odpočúvacie zariadenie si mal nájsť priamo v kancelárii.

26.09.2019 17:08
debata

Stanke uviedol, že vo veci podal trestné oznámenie. O prípade vie aj vodárenská spoločnosť, hlavné mesto i predseda predstavenstva Infra Services.

Riaditeľ ďalej podotkol, že z dôvodu vyšetrovania nemôže poskytnúť ďalšie podrobnosti. „Neodpustím si však podotknúť, že som znechutený z nátlaku na spôsob ŠTB,“ skonštatoval Stanke. Predseda predstavenstva Infra Services Zsolt Lukáč taktiež dosvedčil podanie trestného oznámenia. „Využijeme všetky legálne možnosti, aby kompetentní danú vec vyšetrili,“ podotkol.

Mesto Bratislava, ktoré je majoritným akcionárom vodární, uviedlo, že disponuje iba informáciou, že bolo podané „trestné oznámenie na neznámeho páchateľa pre porušenie dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy“.

Majoritným akcionárom Infra Services je Bratislavská vodárenská spoločnosť a minoritným Grafobal Group development, za ktorou stojí podnikateľ Ivan Kmotrík. Infra Services vznikla v roku 2007, vykonáva činnosti, ktoré sa týkajú projektovania, realizácie a údržby vodovodných a kanalizačných sietí. Inštaluje vodomery, armatúry, vodné šachty či kanalizačné siete. Je developerom vodovodnej a kanalizačnej infraštruktúry. Jej kľúčovým partnerom sú vodárne, ktoré dodávajú pitnú vodu viac než 700-tisíc domácnostiam v hlavnom meste a ďalším mestám a obciam na západnom Slovensku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #BVS