Polícia zadržala v Trnave muža, ktorý sa skrýval desať rokov

Polícia zadržala v nedeľu ráno v Trnave Marcela Kolesíka (40). Skrýval sa desať rokov potom, čo bol právoplatne odsúdený pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu so zločinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Kolesík bol za uvedené činy odsúdený na 25-ročný trest odňatia slobody.

27.10.2019 11:43
debata (2)

V minulosti si podľa polície požičal peniaze a na miesto ich vrátania niekoľkokrát vystrelil na poškodeného muža, ktorý našťastie prežil. „Kolesík bol za uvedené činy odsúdený na 25-ročný trest odňatia slobody. Namiesto toho, aby mal už odsedených desať rokov, sa prepustenia dočká až v roku 2044, teda v čase, keď už bude mať 65 rokov. Muž už sedí v Leopoldove,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Kolesíka zadržali cieľoví pátrači Úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru, takzvaní lovci lebiek. „Cieľoví pátrači pracovali intenzívne na tomto prípade posledné mesiace a muža zadržali aj napriek tomu, že za posledných desať rokov sa jeho výzor vekom dosť zmenil,“ spresnila polícia. Tvrdí, že na rade sú ďalší zločinci.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Trnava #zadržanie #polícia SR