Polus City Center je oddnes VIVO! Bratislava

Polus City Center oficiálne ukončil proces premeny na VIVO! Bratislava. Nákupné centrum prešlo modernizáciou a zmenou mena. Rekonštrukcia zahŕňa vytvorenie 35 nových obchodov, renováciu 10 existujúcich prevádzok, uvedenie konceptu farmárskej tržnice, ale tiež posilnenie lokálnych a uvedenie nových medzinárodných značiek.

07.11.2019 10:43
debata (1)

Medzi novými kľúčovými nájomcami je napríklad supermarket Lidl a módna sieť LPP. Ako ďalej vyplýva zo zverejnených informácií, VIVO! Bratislava teraz ponúka 170 obchodov na nájomnej ploche 36 000 metrov štvorcových.

„Zlepšenie našej nákupnej a gastronomickej ponuky a jej prispôsobenie požiadavkám značky VIVO! je jeden z cieľov, ktoré sme už dosiahli. Chceme však maximalizovať potenciál značky VIVO! Bratislava a z toho dôvodu sme sa zamerali na investície do ďalších vylepšení vrátane pohodlnejšieho parkovania, food courtu, eskalátorov, navigácie a dizajnu. Sme hrdí, že sa nám podarilo úspešne zavŕšiť takýto ambiciózny projekt. Veríme, že návštevníci ocenia vylepšenú ponuku obchodov a zmeny, ktoré sme pre nich pripravili,“ uviedol country manager spoločnosti IMMOFINANZ pre Slovensko Adrian Bódis.

VIVO! je značka nákupných centier spoločnosti IMMOFINANZ. Tento koncept bol navrhnutý pre mestá so zásahovou oblasťou najmenej 200 000 obyvateľov. Portfólio VIVO! sa v súčasnosti skladá z desiatich nákupných centier s prenajímateľnou plochou 306 000 metrov štvorcových, z ktorých sa štyri nachádzajú v Poľsku, štyri v Rumunsku a po jednom v Českej republike a na Slovensku. Ku koncu júna tohto roku bola hodnota týchto nehnuteľností 674,1 mil. eur a hrubý výnos predstavoval 8,2 %.

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy, v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností, pričom značky STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) a myhive (kancelárie) sú stredobodom týchto aktivít. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,5 mld. eur a zahŕňa 210 nehnuteľností.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #polus #nákupné centrum