Premávku električiek na Račianskej ulici obnovili

Premávku električiek na Račianskej ulici v Bratislave obnovili. Na linkách MHD 3, 7 a 9 môže dochádzať ešte k drobným meškaniam. Električky sa postupne napájajú na svoje trasy. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava na sociálnej sieti. Premávka električiek na Račianskej bola zastavená pre zrážku električky s chodcom, ktorý prebiehal cez koľaje pri zastávke Námestie Biely kríž.

13.11.2019 16:58 , aktualizované: 17:45
debata (2)

V súčasnosti dopravný podnik zháňa všetky dostupné autobusy, aby tak zabezpečil náhradnú dopravu. Je to však náročné, hlavne kvôli zlému počasiu, ktoré aktuálne komplikuje dopravnú situáciu aj v ostatných častiach Bratislavy.

Linka X5 bude premávať medzi zastávkami Blumentál – Vozovňa Krasňany. Pre veľmi zlé počasie sú však po celom meste rozsiahle zápchy a zrejme chvíľu potrvá kým sa autobusy dostavia k miestu nehody. V úseku Vozovňa Krasňany – Rača premávajú električky 3 štadardne.

Pre zlepšenie dopravy za električky autobusy 59 a 75 na Račianskej zastavujú na všetkých zastávkach po trase a nejazdia ako expresné spoje. Električky 3 sú zo zastávky Blumentál odklonené cez Krížnu do Ružinova. Električky 7 sú zo zastávky Blumentál odlonené cez Krížnu na ŽST Nové Mesto, spresnil dopravca.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #doprava #električka