V Bratislave uzavreli Kopčiansku ulicu, prasklo tam vodovodné potrubie

V Bratislave uzavreli až do odvolania Kopčiansku ulici v mestskej časti Petržalka. Dôvodom je prasknuté vodovodné potrubie. Informuje o tom petržalská samospráva na svojom webe.

28.11.2019 16:40 , aktualizované: 17:58
debata

Obmedzená je aj bratislavská MHD. Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe informuje, že linka 80 je skrátená na kúpalisko Matadorka. Linka 99 jazdí odklonom medzi zastávkami Hálova a Jiráskova obojsmerne po Panónskej ceste a Bratskej ulici.

„Odklon liniek platí do odvolania. Dôvodom je podmytá a nestabilná vozovka na Kopčianskej ulici, kde premávku zastavila polícia,“ spresnil dopravca. Premávku nočnej linky N80 spresní DPB podľa toho, či bude v noci komunikácia už prejazdná.

Na mieste sú momentálne pracovníci Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS). „Preverujú príčinu havárie a aj to, na koho infraštruktúre sa nachádza,“ povedal pre TASR hovorca BVS Peter Podstupka.

Pracovníci vodárni podvečer zistili, kde sa nachádza porucha. „Nie je to na infraštruktúre BVS, ale za prípojkou, teda u súkromného vlastníka,“ podotkol Podstupka s tým, že pracovníci odstavili vodu, aby ďalej netiekla. V najbližších hodinách podľa jeho slov osadia na mieste aj dopravné značenie.

Správu aktualizujeme…

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Kopčianska ulica #vodovodné potrubie