Dráma na pumpe na diaľnici D1. Jedno auto na šrot, druhé ušlo

Záchranári zasahovali na jednej z čerpacích staníc v Bratislave na diaľnici D1 v smere na Senec. Havarovalo tam nákladné auto, ktoré narazilo do ďalších áut.

13.12.2019 12:28 , aktualizované: 16:16
debata (4)

VIDEO: Kamión vletel na pumpu, jedno auto stihlo ujsť, druhé stálo v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Pozrite si autentické video polície.

Video

„Podľa doterajších informácií vodič nákladného motorového vozidla pri vchádzaní na čerpaciu stanicu z doposiaľ nezistených príčin narazil do ďalšieho nákladného motorového vozidla a následne do osobného auta. V dôsledku nárazu bolo osobné vozidlo odrazené do stojana čerpacej stanice,“ uviedli policajti.

Pri nehode utrpeli zranenie vodič kamióna i vodička osobného auta. Oboch previezli do nemocnice. Zásah zdravotných záchranárov potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Vykonaná dychová skúška u vodičov požitie alkoholických nápojov nepreukázala. Príčiny, okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto nehody sú v súčasnosti v štádiu objasňovania.

Diaľnica D1 je plne prejazdná, keďže nehoda sa odohrala mimo cesty. Kolóny v okolí čerpacej stanice vytvárajú zvedavci.

VIDEO: Pozrite si, ako vyzerá čerpacia stanica po nehode nákladného vozidla s osobnými autami. Po nehode ostali poškodené aj stojany.

Video
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #nehoda #diaľnica D1 #čerpacia stanica