Pri nehode blízko Nižného Hrabovca sa zrazilo 5 áut, cestu uzavreli

Dokopy šesť ľudí, z toho jedna maloletá osoba, utrpelo zranenia pri štvrtkovej zrážke piatich osobných áut v katastri obce Nižný Hrabovec v okrese Vranov nad Topľou. Informuje o tom Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) na sociálnej sieti s tým, že cesta je momentálne uzavretá.

02.01.2020 22:05
nehoda Foto:
Na mieste sa zrazilo päť osobných vozidiel.
debata (2)

Na mieste momentálne zasahujú hasiči z Vranova nad Topľou. Zranené osoby sa nachádzajú v opatere Záchrannej zdravotnej služby. Hasiči vyslobodili zakliesnené osoby z havarovaných vozidiel, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a havarované automobily zabezpečili proti vzniku požiaru, dodáva prezídium s tým, že účastníci nehody utrpeli zranenia rôzneho rozsahu.

Polícia žiada vodičov, ktorí smerujú od Strážskeho do Vranova nad Topľou, aby išli po ceste 1/18 cez obec Tovarné. Cestujúci od okresu Michalovce nech využijú cestu cez obec Trhovište, uvádza na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Prešove. Pripomína, že v celom okrese Vranov nad Topľou sa na cestách tvorí poľadovica.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda