Polícia pátra po maskovaných mužoch, ktorí sa pokúsili vylúpiť hodinárstvo

Polícia pátra po totožnosti osôb, ktoré vo štvrtok nadránom poškodili sklenenú výplň dverí jednej z predajní v obchodnom centre na Pribinovej ulici v Bratislave. Spôsobili tak škodu vo výške 8 000 eur. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

17.01.2020 08:37
polícia pátranie páchatelia eurovea lúpež Foto: ,
Polícia pátra po totožnosti osôb, ktoré vo štvrtok 16. januára 2020 nadránom poškodili sklenenú výplň dverí jednej z predajní v obchodnom centre na Pribinovej ulici v Bratislave.
debata (7)

„Krátko po 2.30 h doposiaľ neznámi páchatelia v priestoroch obchodného centra na Pribinovej ulici poškodili sklenenú výplň dverí jednej z predajní. Osoby, po ktorých totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu prípadu, ktorý je na obvodnom oddelení Policajného zboru Bratislava Ružinov-západ objasňovaný ako prečin poškodenia cudzieho majetku,“ priblížila Mihalíková.

Dodala, že po páchateľoch polícia intenzívne pátra, pričom sa zaoberá aj podobnosťou prípadov spáchaných v minulosti. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby či objasniť ich súčasný pohyb a pobyt, môže verejnosť oznámiť polícii osobne na ktoromkoľvek oddelení alebo na čísle 158.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #polícia #lúpež #Eurovea