V Košiciach sa zrazili nákladiak s autom: Štyria zranení vrátane dieťaťa

Nehoda sa stala v Košiciach pred 19.00 h, informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Košiciach Roman Keruľ.

06.03.2020 22:59
debata

Podľa hovorkyne Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura Košice Ivany Vaněkovej v súvislosti s nehodou ošetrili štyroch pacientov.

K zrážke nákladného a osobného auta došlo v mestskej časti Nad Jazerom. „Na mieste zasahujú príslušníci HaZZ z hasičskej stanice Teplárenská a Požiarnická so štyrmi kusmi hasičskej techniky. Hasiči poskytli predlekársku pomoc a pomohli naložiť zranené osoby do sanitných vozidiel,“ uviedol s tým, že zranených transportovali do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura Košice.

Hasiči podľa jeho slov posypali vytečené prevádzkové kvapaliny z havarovaných vozidiel. „Na mieste zasahujú príslušníci policajného zboru,“ dodal Keruľ.

Podľa hovorkyne nemocnice utrpeli zranenia štyria ľudia, vrátane vodiča cisterny. Z toho tri osoby boli ošetrené ambulantne. „Jedna žena bola hospitalizovaná, je v stabilizovanom stave a pri vedomí, aktuálne čaká na operáciu dolnej končatiny," povedala. Ako na sociálnej sieti informoval Dopravný podnik mesta Košice, električkovú dopravu obnovili a električkové linky 3, 7 a 9 premávajú s meškaním.

Ďalšiu nehodu dokumentovala polícia na Slaneckej ceste. Nákladné motorové vozidlo – domiešavač narazil do prázdnej zastávky električiek.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Košice