Na Kollárovom námestí v Bratislave sa stala nehoda, jedno auto sa prevrátilo

V piatok krátko pred 16.30 h sa na Kollárovom námestí v Bratislave zrazili tri autá. Jedno z nich sa prevrátilo na strechu. TASR o tom informovali z operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

17.07.2020 17:12 , aktualizované: 19:51
debata (2)

Premávka na Kollárovom námestí a Mickiewiczovej ulici v Bratislave po dopravnej nehode, pri ktorej sa jedno auto prevrátilo na strechu, už bola obnovená. Informoval o tom Dopravný podnik Bratislava na sociálnej sieti.

Bratislavská polícia hovorí, že vodič auta ho mal viesť po ceste od Námestia 1. mája v smere na Kollárovo námestie, pričom pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povrchu vozovky. Narazil do dopravnej značky a jeho vozidlo sa prevrátilo na strechu, pričom vrazilo do stojaceho auta.

„Obaja vodiči aj spolujazdkyňa z prevráteného auta utrpeli zranenia, s ktorými boli prevezení do bratislavských nemocníc,“ informujú bratislavskí policajti na sociálnej sieti. Vykonaná dychová skúška vylúčila u oboch vodičov požitie alkoholu. Škodu predbežne vyčíslili na 7000 eur. Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #dopravná nehoda