Pri čelnej zrážke v L. Trnovci zahynuli štyri deti a jeden muž

V obci Liptovský Trnovec (okres Liptovský Mikuláš) došlo v stredu k zrážke dvoch vozidiel, po ktorých na mieste zomreli štyri deti a jedna dospelá osoba. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

19.08.2020 11:20 , aktualizované: 15:52
debata (78)

Podľa Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru zasahujú pri nehode hasiči z Liptovského Mikuláša. „Na mieste zasahuje viacero sanitiek ZZS a záchranársky vrtuľník. Cesta je momentálne uzavretá v oboch smeroch. Hasiči asistujú pri poskytovaní prvej pomoci a vykonávajú na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia,“ uviedla Farkasová.

Video: Zábery z miesta tragickej dopravnej nehody v obci Liptovský Trnovec. (Zdroj: Polícia SR)

Video

„Ďalších štyroch účastníkov kolízie v týchto chvíľach prevážajú do nemocníc v Ružomberku a v Liptovskom Mikuláši. Sú pri vedomí, utrpeli najmä stredne ťažké a ľahšie poranenia. Ide zatiaľ o prvotné informácie, ktoré sa ešte môžu meniť,“ doplnila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová.

Podľa informácií polície zahynuli štyri deti vo veku 11, 11, 10, 6 rokov a 43-ročný muž. V bielej dodávke z východného Slovenska bolo 9 osôb – 5 detí (4 zahynuli) a 4 dospelí (1 zahynul, 2 ťažko zranení, vodič takmer bez zranení). V tmavej dodávke (nemecké EČV) boli 3 osoby – 1 dieťa a 2 dospelí (všetci majú ľahké zranenia).

Mimoriadne tragická nehoda sa stala na ceste... Foto: Polícia SR
dopravná nehoda, Liptovský Trnovec Mimoriadne tragická nehoda sa stala na ceste II/584 v Liptovskom Trnovci. Zrazili sa tu dve autá a nehodu neprežili štyri maloleté osoby a jedna dospelá osoba.

© Autorské práva vyhradené

78 debata chyba
Viac na túto tému: #čelná zrážka #Liptovský Trnovec