Polícia objasnila lúpež v reštaurácii pri Štrbskom plese

Polícia v súvislosti s lúpežou, ku ktorej došlo v nedeľu v jednej z reštaurácií pri Štrbskom plese, obvinila 29-ročného muža z okresu Vranov nad Topľou. Informuje o tom na sociálnej sieti.

27.08.2020 09:39
debata (15)

Prípadu sa venovali popradskí policajti v spolupráci s policajtmi z Krajského riaditeľstva Policajného v Prešove. „Vyšetrovateľ v Poprade vzniesol obvinenie 29-ročnému mužovi z okresu Vranov nad Topľou pre zločin lúpeže, keď páchateľ pod hrozbou použitia strelnej zbrane a následných dvoch výstrelov do stropu kuchyne vzal z odkladacieho priestoru služobného vozidla mobilný telefón,“ informuje polícia.

Ako ďalej uvádza polícia, jednému zamestnancovi vzal retiazku zo žltého kovu a druhému hodinky. Páchateľ potom vošiel do budovy a v kuchyni zo zbrane dvakrát vystrelil do stropu.

„Prešiel späť do reštaurácie a zo zásuvky pod pokladnicou vzal finančnú hotovosť vo výške 1016,50 eura a knihy objednávok. Z budovy odišiel opäť služobným vchodom smerom k jazeru,“ informuje polícia s tým, že pri udalosti sa nikto nezranil.

Vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície bude podľa nej spracovaný podnet na vzatie obvineného do väzby.

15 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #lúpež #Štrbaské pleso