Zlodeji v Bratislave vykradli počas Vianoc 24 pivníc

Neznámi zlodeji na Vianoce v priebehu pár hodín vykradli 24 pivníc v jednom z petržalských panelákov v hlavnom meste. Bratislavskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V začal trestné stíhanie za zločin krádeže.

28.12.2020 17:29
debata (7)

Páchatelia vošli do jedného paneláku na Holíčskej ulici v časovom rozmedzí od približne 22.00 h Štedrého dňa do 02.30 h. Bez použitia násilia prešli do pivničných priestorov, priblížili policajti. Zlodeji poškodili jednu z pivničných kobiek, z ktorej ukradli horský bicykel, cyklistickú prilbu, snowboardovú prilbu a tiež rôzne náradie v hodnote viac ako 600 eur.

„Rovnakým spôsobom následne poškodili aj ďalšie pivničné kobky, z ktorých odcudzili doposiaľ neustálené predmety,“ uviedli policajti. Dodali, že celková škoda spôsobená na ukradnutých predmetoch je v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

„Nakoľko sa páchateľ tohto skutku dopustil za núdzového stavu vyhláseného uznesením vlády SR, v prípade preukázania viny hrozí v zmysle zákona za takéto konanie trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov,“ skonštatovala polícia.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #krádež