Horský priechod Biela hora je neprejazdný pre nákladné vozidlá

Polícia upozorňuje vodičov na aktuálne dopravné obmedzenie pre nákladné autá s dĺžkou nad desať metrov na ceste prvej triedy medzi Trnavou a Senicou. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

22.07.2021 07:52
debata

Na horskom priechode Biela hora majú tieto vozidlá prejazd týmto úsekom zakázaný. „Odklon dopravy je vyznačený dočasným dopravným značením po diaľnici D1 v smere Trnava – Bratislava – Malacky (diaľnica D2), po diaľnici D1 v smere Trnava – Nové Mesto nad Váhom – Myjava (cesta II. triedy) smer Senica a späť a po cestách II. triedy v smere Jablonica – Brezová pod Bradlom – Vrbové,“ uviedla Antalová.

Ako doplnila, obmedzenie dopravy na ceste cez horský priechod potrvá z dôvodu rekonštrukcie povrchu vozovky a maľovania vodorovného značenia ešte najbližšie dni. „Polícia upozorňuje vodičov nákladných áut, aby sa riadili dopravným značením aj po ukončení prác na uvedenom úseku a naďalej využívali obchádzkovú trasu. Obchádzka je totiž viazaná aj na čiastočné uzávery cesty prvej triedy cez mesto Senica,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

debata chyba
Viac na túto tému: #nákladná doprava