Útočníka na Zemplíne spacifikoval policajt

V stredu podvečer prijala polícia oznámenie o násilnom čine v rodinnom dome v jednej z obcí Michalovského okresu. Príslušník policajného zboru vo svojom osobnom voľne, ktorý začul krik ženy o pomoc, ani na sekundu neváhal a útočníka na mieste spacifikoval.

12.08.2021 15:51
Nôž Foto:
debata (1)

Potom ihneď privolal na miesto záchranné zložky. Na miesto prišli veľmi rýchlo policajné hliadky a následne vyšetrovací tím, ktorý miesto udalosti dôkladne zadokumentoval a zisťoval bližšie okolnosti.

„Podľa doterajšieho vyšetrovania je z tohto skutku podozrivý 54-ročný Michalovčan, ktorý mal neoprávnene vniknúť do rodinného domu. Po predchádzajúcej hádke mal zaútočiť na syna nožom a spôsobiť mu bodno-rezné poranenia. Bývalej manželke, ktorá bránila svojho syna, mal taktiež nožom spôsobiť bodno-reznú ranu. Podozrivý muž si mal potom sám spôsobiť viaceré zranenia a tohto času je hospitalizovaný v nemocnici. Za asistencie polície boli zranené osoby prevezené do nemocnice,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Jana Mésárová.

Podľa predbežných lekárskych správ žena utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 21 dní, chlapec utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia viac ako 42 dní.

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu a prečin porušovania domovej slobody. Vo veci sú vykonávané potrebné procesné úkony. Bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala hovorkyňa.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Zemplín #útok nožom