Ako v románe od Dána: Motorkár sa zachytil o drôt cez lesnú cestičku

Takmer ako v kriminálke Dominika Dána Venuša zo zátoky sa skončil príbeh motorkára pri Lendaku.

08.11.2021 16:06
Ostnatý drôt Foto:
debata (65)

Detektív Richard Krauz riešil prípad ženskej hlavy bez tela. Kým v Dánovom príbehu o hlavu pripravili mladú motorkárku deti, policajti z prešovského kraja zatiaľ nevedia, kto natiahol ostatný drôt cez lesnú cestičku.

V knižnej kriminálke sa deti snažili „vychovať“ motorkárov a naučiť ich, aby nerušili zver. Polícia z Prešovského kraja hlási, že aj pri Lendaku sa zatiaľ neznámy páchateľ rozhodol obmedziť motorkárov v lese.

„Doposiaľ neznámy páchateľ v katastri obce Lendak v lesnom poraste, cez ktorý vedie lesná cestička, natiahol medzi dva stromy ostnatý drôt vo výške približne 1,5 metra,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Lesnou cestičkou v nedeľu prechádzal na terénnom motocykli 31-ročný Lendačak. O ostatný drôt sa zachytil prilbou v oblasti tváre. „Pri následnom páde utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol hospitalizovaný v nemocnici,“ dodáva polícia s tým, že začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

V nedeľu na ďalších dvoch miestach našli natiahnutý drôt. Pre istotu sa na chodník policajti vrátili aj v pondelok, no podobné pasce už nenašli.

65 debata chyba
Viac na túto tému: #motorkár #ostnatý drôt