Kuriózna nehoda. Pri Dargove sa auto zrazilo s tankom

Na ceste od obce Dargov smerom na Košický Klečenov, priamo pri pamätníku na boje z 2. sv. vojny na Dargove, sa v nedeľu večer stala kuriózna nehoda. Sami policajti neverili vlastným očiam...

13.12.2021 14:04
nehoda tank auto Foto:
Vodička prednou časťou vozidla narazila do betónového podstavca pod historickou pamiatkou - tankom.
debata (67)

Osemnásťročná vodička auta BMW s michalovským evidenčným číslom pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a po prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty na z časti zasneženej vozovke stratila kontrolu nad automobilom.

„Zišla mimo vozovku, kde prednou časťou narazila do betónového obrubníka príjazdovej cesty k odpočívadlu. Následne pokračovala po zatrávnenej ploche a narazila do betónového podstavca pod historickou pamiatkou – stíhač tankov SU-100,“ uviedla Polícia SR na sociálnej sieti.

Pri dopravnej nehode utrpeli dve osoby ťažké zranenia. Vodička bola podrobená dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Vodička prednou časťou vozidla narazila do... Foto: Polícia Košický kraj/facebook
tank automobil nehoda Vodička prednou časťou vozidla narazila do betónového podstavca pod historickou pamiatkou - tankom.

© Autorské práva vyhradené

67 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #automobilová nehoda #tank