Nočný požiar v Petržalke zničil niekoľko bytov, ošetrili 16 ľudí

Nočný požiar na Andrusovovej ulici v bratislavskej Petržalke zničil niekoľko bytov. Záchranári a hasiči museli ošetriť 16 osôb. K požiaru došlo v pondelok neskoro večer. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

21.12.2021 10:33
debata (4)

Uviedol, že šesť osôb museli previezť na ošetrenie do nemocníc. Zisťovateľ príčin požiarov ako ohnisko požiaru označil byt na druhom poschodí. „Podľa doterajších informácií pravdepodobná príčina požiaru bola neodborná manipulácia s ohňom. Po uhasení boli vo priestoroch uvedeného bytu nájdené aj telá zhorených zvierat – psa a mačky,“ doplnil.

Došlo k poškodeniu viacerých bytov a tiež fasády bytového domu. Pri požiari vznikla škoda v celkovej výške približne 150 000 eur. Hasičom sa ho podarilo uhasiť v utorok krátko po 00.30 h.

Vyšetrovaním presných príčin, ako aj okolností, ktoré tejto udalosti predchádzali, sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V. Policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #požiar