Muž v Petržalke vyhodil z bytu priateľku aj deti, následne ho začal ničiť

V jednom z bytov v bratislavskej Petržalke zasahovali v piatok (25.2.) policajti a kukláči. Dôvodom bol muž (36), ktorý mal z bytu vyhodiť svoju priateľku ako aj ich spoločné deti. Následne sa v ňom zamkol, pričom začal ničiť vybavenie bytu.

01.03.2022 11:40
Byt Foto:
debata

Polícia sa po príchode snažila s mužom skontaktovať, ten však na výzvy nereagoval, z vnútorných priestorov bytu bolo počuť rozbíjanie nábytku. Muž začal z balkóna na ulicu vyhadzovať rôzne časti nábytku, oblečenie ako aj kolobežku.

Ako ďalej uvádza polícia na sociálnej sieti, na miesto sa dostavili aj vyjednávači Pohotovostného policajného útvaru Bratislava, ktorí sa snažili s mužom nadviazať kontakt, ten však ani na opakované výzvy nereagoval.

Po chvíli bolo z bytu cítiť zápach, ktorý pripomínal dym. „Nakoľko vznikla dôvodná obava že je ohrozený život osoby v byte, ako aj dôvodná obava o život a zdravie obyvateľov domu, policajti vyžili zákonné oprávnenie otvoriť byt. Následne vo vnútorných priestoroch spacifikovali 36-ročného muža“, uviedla polícia s tým, že muža previezli na ošetrenie do nemocnice. Byt si prevzala mladá žena spolu s deťmi, ktorá si ho následne aj zabezpečila, uzavrela polícia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Petržalka #domáce násilie