GALVANIA rezidencie stavil na koncept „Bývaj a ži“

Developer TATRA REAL, a.s. stavil na osvedčenú koncepciu bývania „Bývaj a ži“. Možnosť bývať a tráviť voľný čas len pár metrov od kancelárie je v tejto uponáhľanej dobe pre mnohých veľkou výhodou. Kupujúcim to dáva zmysel.

21.04.2022 00:00
Galvania 1, pr, nepouzivat

Platí to aj pre nový projekt GALVANIA rezidencie s 285 bytmi, ktorý rozšíri oblasť Galvaniho ulice. Lokalita pri bratislavskom Avion shopping parku je obľúbenou štvrťou mladých a aktívnych ľudí. Veľkú pozornosť si získava aj vďaka okolitým moderným a architektonicky zaujímavým biznis centrám, s veľkým počtom pracovných príležitostí a vynikajúcou dopravnou dostupnosťou.

Galvania 2, pr, nepouzivat

Život, práca, kultúra i zábava na jednom mieste

„Našou ambíciou je vytvoriť pre ľudí kvalitné bývanie a podporiť osvedčený koncept bývania – život, práca i zábava na jednom mieste. V okruhu pár minút chôdze od GALVANIA rezidencie človek nájde všetko čo od mestského života očakáva – širokú ponuku obchodov a služieb, nákupné centrum Avion, IKEA, Hornbach, XXXLutz, športové a kultúrne zariadenia, nachádzajú sa tu školy a škôlky, zelené parky určené na príjemné prechádzky. Koncept bývania – Bývaj a ži, umožní rezidentom GALVANIA pracovať v priľahlej biznis zóne a zároveň v pešej dostupnosti tráviť voľný čas v kruhu rodiny a priateľov,“ uviedol Jaroslav Šuveg, generálny riaditeľ TATRA REAL, a.s.

Práve budúci obyvatelia GALVANIA rezidencie môžu profitovať z jednej z najkvalitnejších bratislavských mestských častí na bývanie Ružinov-Trnávka. Dobre riešená dopravná infraštruktúra, sieť mestskej dopravy a priame napojenie na obchvat v mnohom uľahčia každodenný život obyvateľov.

Galvania 3, pr, nepouzivat

Projekt GALVANIA rezidencie s ponukou 1 izb., 2 izb. a 3 izb. bytov a apartmánov vyrastie na pozemku s rozlohou 14 910 m2. Stavebné práce odštartujú už v lete tohto roka. Developer projektu TATRA REAL, a.s. nadväzuje na viac ako 27 ročné skúsenosti na trhu s nehnuteľnosťami v oblasti výstavby rezidenčných, administratívnych a polyfunkčných objektov.

Galvania 4, pr, nepouzivat
Galvania 5, pr, nepouzivat
chyba
Viac na túto tému: #Bratislava