Čaputová bude týždeň úradovať z východu

Prezidentka Zuzana Čaputová bude od pondelka do piatka úradovať z Košíc. V pondelok sa stretne s predstaviteľmi samosprávy, diskutovať bude s matkami samoživiteľkami či navštívi predstavenie Milada Štátneho divadla v Košiciach, informoval jej hovorca Martin Strižinec.

24.04.2022 17:01
Čaputová Foto: ,
Prezidentka Zuzana Čaputová počas otvorenia podnikateľského fóra B2B v Ríme 21. apríla 2022.
debata (25)

Od 12.30 h sa prezidentka najskôr stretne s predstaviteľmi samosprávy – primátorom mesta Jaroslavom Polačekom a košickým županom Rastislavom Trnkom. „O sociálnej situácii najmä v súvislosti s rastom cien a jeho dosahom na život najohrozenejších skupín bude prezidentka diskutovať s matkami samoživiteľkami v materskom centre na sídlisku Dargovských hrdinov,“ priblížil Strižinec.

Spolu s ministrom dopravy Andrejom Doležalom (nominant Sme rodina) o 14.00 h poklepe základný kameň stavby nového úseku juhovýchodného obchvatu Košíc. Večer Čaputová navštívi predstavenie Milada, ktoré bude venované pamiatke civilných obetí ruskej agresie na Ukrajine.

Ako priblížil ešte v piatok Strižinec, v stredu pricestuje do Košíc na pozvanie prezidentky nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier. Čaputová má počas týždňa naplánované i stretnutia s občanmi a navštívi aj U. S. Steel Košice a mesto Prešov.

Čaputová Čítajte viac Čaputová sadila pri Trnave mladé stromy
25 debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #Zuzana Čaputová