Polícia pátra po seniorovi, ktorý masturboval v bratislavskej električke

Polícia pátra po mužovi, ktorý masturboval v električke v hlavnom meste. Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti trestného činu výtržníctva, ktorý sa stal koncom mája.

14.06.2022 12:27
debata (9)

Ako informuje bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, neznámy muž počas jazdy v električke 9 od Nábrežia armádneho generála Ludvika Svobodu až po ulicu Skalná vyvolal verejné pohoršenie tým, že si rozopol nohavice, chytal si svoj pohlavný úd a masturboval. „Týmto konaním sa dopustil sexuálneho exhibicionizmu na verejne prístupnom mieste," uviedol Szeiff.

Hľadaný muž je vo veku zhruba 70 rokov, približne 180 centimetrov vysoký a má prešedivelé vlasy. Oblečenú mal čiernu polokošeľu, bledohnedé nohavice, tmavohnedé topánky, na tvári dioptrické okuliare a na hlave šiltovku. Policajti vyzývajú občanov, ktorí môžu napomôcť k objasneniu skutku, aby kontaktovali políciu na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo formou súkromnej správy na facebookovom profile polície.

Bol dlho single? Nečakajte od neho zázraky Čítajte viac Viac masturbácie a porna! Koronakríza zasiahla životy single ľudí drvivo
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #polícia #električka #masturbácia