Polícia zadržala agresívneho muža, ktorý vyčíňal v bratislavskej MHD

Polícia zadržala agresívneho 28-ročného muža, ktorý vo štvrtok (7.7.) vyčíňal v autobuse bratislavskej linky číslo 87. Po nastúpení na zastávke Slovnaftská sa cestujúcim i vodičovi vyhrážal a nadával im. Rozbil tiež čelné sklo vozidla. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

08.07.2022 15:53
debata

Pre vulgarizmy a vyhrážky smerom k cestujúcim podľa polície napomenul agresívneho muža vodič. Vyzval ho tiež, aby opustil priestory vozidla. Muž výzvy neposlúchol a svoju pozornosť obrátil na vodiča, ktorý sa z bezpečnostných dôvodov uzamkol v priestoroch kabíny.

„Zo zadnej časti autobusu vzal hasiaci prístroj, ktorý hodil do čelného skla, ktoré tým rozbil. Muž v agresívnom konaní pokračoval a do čelného skla hodil aj vedro s vodou, ktorá sa rozliala na palubnú dosku, po tomto sa presunul k stredným dverám, ktoré kopmi a údermi poškodil,“ priblížili situáciu policajti.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci poškodzovania cudzej veci, nebezpečného vyhrážania a výtržníctva. „Vyvodením trestnej zodpovednosti voči mužovi sa policajti v súčasnosti zaoberajú,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava