Začali s opravou bratislavského „tankodrómu“. Opravy potrvajú do konca leta

Na Gagarinovej ulici v Bratislave začali cez víkend s opravou vozovky, vodičov čakajú do konca letných prázdnin dopravné obmedzenia.

25.07.2022 10:15
Gagarinova ulica Foto:
Gagarinova ulica v Bratislave.
debata (1)

Ako informuje hlavné mesto na sociálnej sieti, v úseku medzi Tomášikovou a Ondrejovovou spustili opravu vozovky, ktorá sa minulý týždeň začala menšími prácami na výmene poškodenej prídlažby. Od soboty 23. júla začali s rozsiahlymi prácami, počas ktorých v oboch smeroch vymenia povrch vozovky. Práce budú realizovať do 4. septembra.

voda, Bratislava, lejak, dažde, dážď, záplava, potopa, Čítajte viac V Bratislave na Gagarinovej ulici zaplavilo podjazd, úsek už sprejazdnili

Prejazd pre motorové vozidlá bude možný počas celej dĺžky trvania prác, podľa mesta je však potrebné počítať so zníženou priepustnosťou dopravy. „Práce sa budú realizovať počas striedavého uzatvorenia jazdných pruhov tak, že počas celej dĺžky prác zostane prejazd zachovaný v jednom z dvoch jazdných pruhov v smere jazdy,“ vysvetľuje samospráva. Okrem výmeny povrchu tiež výškovo upravia vývody inžinierskych sietí, vymenia uličné vpusty, ktoré nahradia novými s pántovým uchytením a poškodenú prídlažbu nahradia novou betónovou.

Práce budú robiť na etapy. „Po oprave rovných úsekov ulice prídu na rad opravy povrchov na križovatkách,“ uzatvára mesto.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #rekonštrukcia cesty #Gagarinova ulica