V hlavnom meste budú pre cyklistické podujatie dopravné obmedzenia

Polícia upozorňuje na nedeľné obmedzenie premávky v súvislosti s cyklistickým podujatím L'Etape Slovakia by Tour de France.

20.08.2022 21:25
debata

„V hlavnom meste bude od 6.00 h do 9.00 h uzavretá Ružinovská ulica v úseku Herlianska – Bajkalská ulica v smere do centra,“ informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave na sociálnej sieti.

Konkretizuje tiež časový harmonogram uzáver ďalších úsekov, ktorými budú prechádzať cyklisti. „Žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny a výzvy polície počas celého trvania podujatia,“ zdôraznili bratislavskí krajskí policajti.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) v súvislosti s pretekmi doplnil, že na trase cyklistického peletónu Ružinovská – Záhradnícka – Karadžičova – Dostojevského rad – nábrežie – Botanická – Devínska cesta – Kremeľská – Istrijská – Jána Jonáša môže dôjsť ku krátkodobému prerušeniu premávky liniek mestskej hromadnej dopravy (MHD).

Cyklistické podujatie a jeho program pozmenia aj trasu linky 43, ktorá medzi 8.00 a 13.00 h nebude premávať na konečnú Lesopark, ale po skrátenej trase Patrónka – Železná studnička. „Spoje premávajúce na Kačín však budú premávať bez obmedzenia,“ dodal dopravca.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #obmedzenie dopravy