Vodička zrazila na priechode pre chodcov v Trnave štyri žiačky. Išla na červenú

48-ročná vodička nerešpektovala červené svetlo na semafore a zrazila na priechode pre chodcov v Trnave štyri žiačky. Polícia alkohol vodičke za volantom nezistila. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.

05.09.2022 13:29
polícia, nehoda, trnava, žiačky Foto:
debata (13)

Jednu 14-ročnú žiačku previezli záchranári do trnavskej nemocnice. Dve jej rovesníčky utrpeli povrchové zranenia. Najmladšie, 13-ročné dievča sa nezranilo. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Štyri kamarátky prechádzali po riadne označenom priechode, keď do nich narazilo strieborné auto Peugeot 206,“ uviedli policajti. V dôsledku nehody v pondelok počas obeda uzatvorili Hlbokú ulicu a dopravu presmerovali.

V súvislosti so začiatkom školského roka polícia vyzýva vodičov, aby zvýšili na cestách opatrnosť, rešpektovali dopravné značenie a umožnili chodcom bezpečne prejsť cez cestu.

Pre TASR zásah záchranárov potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR Alena Krčová. „Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc maloletej osobe. Vzhľadom na to, že ide o dieťa, však viac informácií k priebehu zdravotníckeho zásahu ani k rozsahu zranení nemôžem poskytnúť,“ uviedla.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Trnava #priechod pre chodcov