Tragická nehoda v Košiciach má už tri obete: Na mieste zahynul vodič a chodkyňa, v nemocnici zranená žena

Počet obetí piatkovej tragickej dopravnej nehody v Košiciach stúpol na tri. Žena, ktorú vo veľmi vážnom stave previezli do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura (UNLP) Košice, napokon zraneniam podľahla, potvrdila hovorkyňa nemocnice Monika Krišková. Na mieste zahynul vodič auta značky Škoda a chodkyňa. Ťažko zranený je ešte jeden človek, dvaja ľudia vyviazli s ľahkými zraneniami.

10.02.2023 12:17 , aktualizované: 15:32
SR Košice doprava nehoda tragická obete KEX Foto: ,
Na snímke dopravná nehoda v Košiciach 10. februára 2023. K nehode troch osobných áut došlo v piatok dopoludnia v centre mesta na Gorkého ulici.
debata (18)

K nehode troch osobných áut došlo v piatok dopoludnia v centre mesta na Gorkého ulici. Podľa dostupných informácií sa zrazili vozidlá značky BMW, Peugeot a Škoda, informovali policajti.

„Vodiči vozidla zn. BMW a Peugeot boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Prítomnosť alkoholu v krvi bude zisťovaná pri nebohom vodičovi vozidla zn. Škoda a nebohej chodkyne dodatočne pri pitve,“ dodala polícia.

Tragická nehoda si v danom úseku vyžiadala aj dopravné obmedzenia, polícia cestu uzavrela.

Na snímke dopravná nehoda v Košiciach 10....
Na snímke dopravná nehoda v Košiciach 10....
+10Na snímke dopravná nehoda v Košiciach 10....

Ako uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová, na miesto dopravnej nehody vyslali päť posádok záchrannej zdravotnej služby. „Žiaľ, dvom osobám, žene a mužovi, už pomôcť nedokázali,“ uviedla.

Potvrdila, že do nemocnice previezli dve ženy, z toho jednu v kritickom stave, ktorá následne svojim zraneniam podľahla. „Druhú pacientku s viacpočetnými, ale ľahšími poraneniami, priviezli na oddelenie urgentného príjmu na Triede SNP, pacientka je stabilizovaná a je pri vedomí,“ informovala Krišková.

„Záchranári ošetrili aj muža s reakciou na ťažký stres, jeho zdravotný stav si prevoz do nemocnice nevyžiadal,“ dodala Krčová.

VIDEO: Divoká jazda pod vplyvom alkoholu stála spolujazdca život
Video
VIDEO: Sneh, ľad, katastrofa. Hromadná nehoda na východe vyzerala hrôzostrašne
Video
VIDEO: Ľudia bez šance. Desivé zábery z nárazu auta na Zochovej
Video
18 debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #nehoda