Tragédia v Petržalke: Muž podľahol strelným poraneniam hlavy

V jednom z bytov v bratislavskej Petržalke sa v utorok ráno strieľalo, potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Silvia Šimková.

14.03.2023 09:46 , aktualizované: 10:20
debata (9)
VIDEO: V byte v Petržalke sa strieľalo, zraneniam podľahol muž
Video

K streľbe došlo na Šustekovej ulici v jednom z bytov na štvrtom poschodí, informuje TV JOJ.

„V čase 07:53 h sme na linke 158 prijali oznam o streľbe. Policajti hodnovernosť oznámenia preverili a potvrdili,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Bytový dom v bratislavskej Petržalke, kde došlo...

V byte našli 47-ročného muža so strelnými poraneniami hlavy, ktoré si mal spôsobiť krátkou strelnou zbraňou. „Muž bol rýchlou zdravotnou pomocou prevezený do jednej z bratislavských nemocníc k ošetreniu, ale počas prevozu strelným zraneniam podľahol. Vyšetrovaním trestného činu usmrtenia sa zaoberajú policajti OR PZ v Bratislave V,“ dodali policajti.

Marek Madro Čítajte viac Psychológ: Samovražda nie je len o jednotlivcovi. Zasiahne viac ako sto ďalších ľudí. Ohrození môžu byť aj oni

Po streľbe bola vyslaná pomoc k zranenému mužovi, potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová. Vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie neposkytla.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Petržalka #streľba