Bez „vodičáku“ unikal policajtom. Skončil doma na dvore a znova sa dal na útek

Vodič, ktorý má zákaz viesť motorové vozidlá do roku 2024, sa na vozidle Mercedes Benz CLS 350 pokúsil ujsť policajtom. Naháňačka sa skončila až vo dvore domu v Seliciach v okrese Šaľa, kde vodič býval.

20.04.2023 14:55
debata (1)

Keďže aj tam sa pokúsil utiecť, policajti mu za použitia donucovacích prostriedkov nasadili putá, informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Nitre.

Policajti z operatívneho oddelenia odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Šali spozorovali 41-ročného vodiča na Dolnej ulici v Šali v pondelok v popoludňajších hodinách. Vedeli, že muž má v súčasnosti zákaz činnosti viesť motorové vozidlá, preto požiadali o súčinnosť hliadku obvodného oddelenia PZ Šaľa.

Video

Hliadka mala vozidlo zastaviť a skontrolovať. Policajti sa o to pokúsili so zapnutým svetelným výstražným znamením pri obci Trnovec nad Váhom, no muž na výzvy policajtov nereagoval. Pridal plyn a svojou rýchlou agresívnou jazdou sa pokúsil ujsť. V Seliciach vodič unikal na adresu svojho trvalého pobytu. Vozidlom rozrazil vstupnú bránu na pozemok, kde býval, z vozidla vyskočil a chcel ujsť pešo, čo sa mu nepodarilo. Dôvodom jeho konania bol zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do roku 2024.

krádeź Čítajte viac Štvrťmiliónová škoda. V Bratislave ukradli 32 obrazov
1 debata chyba
Viac na túto tému: #policajná naháňačka #polícia SR