Tragédia v Považskej Bystrici: Smetiarske auto zabilo matku troch detí

Považskobystrickí policajti začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Vodič smetiarskeho automobilu pri cúvaní zrazil a usmrtil 37-ročnú ženu. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

03.05.2023 12:07
SR polícia nehoda auto smetiarske smrť... Foto: ,
Považskobystrickí policajti začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Vodič smetiarskeho automobilu pri cúvaní zrazil a usmrtil 37-ročnú ženu.
debata (20)

Vodič smetiarskeho automobilu pri cúvaní v považskobys­trickej mestskej časti Považská Teplá zachytil ženu, ktorá svojim zraneniam podľahla. Skúška na alkohol bola u vodiča negatívna.

Považskobystrickí policajti začali trestné... Foto: TASR, KR PZ Trenčín
SR polícia nehoda auto smetiarske smrť P.Bystrica TNX Považskobystrickí policajti začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Vodič smetiarskeho automobilu pri cúvaní zrazil a usmrtil 37-ročnú ženu.

„Na mieste tragédie je aj súdny znalec z odboru cestnej dopravy. Okolnosti, príčina, ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,“ informovala polícia.

hviezdko Čítajte viac V Bratislave smetiarske auto zlisovalo muža

Podľa informácií TV Markíza zostali po žene tri deti.

„Vec si prevzala vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície z Považskej Bystrice, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti, príčina ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," dodala polícia.

20 debata chyba