Muž dobodal ženu, stopy sa pokúsil zakryť požiarom. Po výbuchu je v kritickom stave

Tragicky sa skončila sobotňajšia hádka medzi 63-ročným mužom a 48-ročnou ženou v obci Ptrukša (okr. Michalovce). Ako informuje košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, muž ženu viackrát bodol s presne nezisteným predmetom do rôznych častí tela, a potom ju odvliekol do zadnej časti rodinného domu.

07.05.2023 12:41
debata (2)

„Tam založil požiar, ktorého výsledkom bol výbuch. Keďže sa na tomto mieste žena nachádzala, zranenia, ktoré utrpela, boli nezlučiteľné so životom a na mieste im podľahla,“ informovala policajná hovorkyňa. Ako dodala, zranenia utrpel aj agresor, vyžiadali si jeho okamžitý letecký transport do jednej z košických nemocníc. Jeho zdravotný stav je vážny.

Kriminalistický technik na mieste zaistil viaceré stopy, ktoré boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. V súčasnosti polícia vykonáva ďalšie potrebné úkony, preto nie je možné poskytnúť podrobnejšie informácie.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #útok #Michalovce #výbuch