Polícia pátra po totožnosti osôb v súvislosti s požiarom v Bratislave. Zničil centrum opätovného použitia vecí

Bratislavská krajská polícia pátra po totožnosti osôb v súvislosti s požiarom na Pestovateľskej ulici v Bratislave. Ten sa stal v nedeľu (14. 5.) v noci v blízkosti centra opätovného použitia vecí. Informovala o tom na sociálnej sieti.

18.05.2023 14:11
KOLO požiar Foto:
debata

Neznámy páchateľ podľa doposiaľ zistených informácií nezisteným spôsobom spôsobil požiar plastového kontajnera umiestneného v blízkosti centra opätovného použitia vecí. „Týmto konaním neznámy páchateľ spôsobil celkovú škodu vo výške 600 000 eur,“ informovali policajti.

Polícia žiada obyvateľov, aby akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osôb vo videu zverejnenom na ich sociálnej sieti, oznámili na čísle 158. Urobiť tak môžu aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom sociálnej siete.

SR Bratislava KOLO centrum použitie opätovné otvorenie BAX Čítajte viac Nezahodiť, znova použiť. V Bratislave otvorili KOLO, centrum opätovného použitia

Dnes otvorili pred prevádzkou dočasné zberné miesto. Spoločnosť OLO – Odvoz a likvidácia odpadu o tom informuje na sociálnej sieti. „Kým sa nám podarí postaviť KOLO po požiari opäť na nohy, pomôžte nám vyzbierať nepotrebné, no stále funkčné veci, ktorými ho neskôr naplníme," uvádza spoločnosť.

Dočasným zberným miestom je veľkokapacitný kontajner na Pestovateľskej 13, ktorý bude k dispozícii v štandardných otváracích hodinách KOLO. Tie sú od utorka do piatka od 10:00 do 18:00 a cez víkendy od 10:00 do 17:00. Zoznam predmetov, ktoré je možné do centra priniesť, je zverejnený na stránke www.olo.sk/kolo. Predpokladané opätovné otvorenie Bratislavského centra opätovného použitia KOLO je 15. júla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #požiar #KOLO