Agresor v Snine bezdôvodne napádal ľudí s nožom v ruke

Agresor ohrozoval s nožom v ruke troch mužov, polícia ho obvinila. Informoval o tom Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik s tým, že k dvom incidentom došlo v piatok večer v jednom z miestnych barov v Snine a neskôr pri neďalekom lesíku.

06.06.2023 12:52
debata

Obvinený 36-ročný muž sa mal najprv na chodbe v bare zahnať nožom na 25-ročného muža. „Ten sa mu uhol a vybehol von. Útočník však bežal za ním a kričal, že ho dostane, že skončí on aj celá jeho rodina. Tým u poškodeného vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie,“ priblížil hovorca.

alkohol, víno šampanské, koňak Čítajte aj Podnapitý Slovák vyvádzal vo Viedni, skákal aj do policajtov

Približne o polhodinu neskôr prišiel obvinený k lesíku za budovou Okresného úradu v Snine. Tam bez slova opäť vytiahol nôž a ohrozoval jedného z dvoch mužov, ktorí tam stáli. Ten sa mu snažil nôž vytrhnúť, útočník mu ho však priložil ku krku a vyhrážal sa, že ho zabije. „Oboch ich od seba odtiahol druhý muž, ktorý tam taktiež bol. Obvinený potom z miesta ušiel,“ dodal Džobanik. Napadnutý muž utrpel drobné poranenia na zápästí ľavej ruky, ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie.

Polícia útočníka zadržala a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. V súčasnosti čelí obvineniu z prečinov nebezpečného vyhrážania sa a výtržníctva.

debata chyba
Viac na túto tému: #Snina #útok nožom #Prešovský kraj #agresor