NEWTON College víta aj slovenských študentov

Štúdium v Českej republike predstavuje pre slovenských študentov lákavú možnosť. V uplynulom akademickom roku ich tu študovalo takmer 7500. Nová brnenská vysoká škola NEWTON College ponúka študentom jedinečné podmienky na vzdelávanie v rámci bakalárskeho študijného programu ekonómia a manažment.

22.08.2004 21:13
debata

Vďaka kultúrnym dohodám medzi Českou a Slovenskou republikou môžu túto ponuku využívať aj slovenskí študenti za úplne rovnakých podmienok, aké majú českí študenti.

NEWTON College má svoje sídlo v reprezentatívnych priestoroch Sporiteľnej akadémie v Brne. Vďaka tomu je pre slovenských študentov oveľa ľahšie dosiahnuteľná než napríklad pražské vysoké školy. Zároveň sa tiež zaručuje, že disponuje dostatočnou ubytovacou kapacitou pre všetkých študentov, pre ktorých by dochádzanie do Brna predstavovalo nevítanú komplikáciu.
Slovenskí študenti tak môžu bez problémov využiť jedinečnú ponuku, s ktorou NEWTON College prichádza na trh v podobe atraktívnej možnosti vysokoškolského vzdelania. Unikátne metódy výučby, individuálny prístup k študentom, bohaté zázemie a ďalšie výhody sú k dispozícii každému, kto má chuť efektívne získať vzdelanie v oblasti manažmentu a podnikania. Nespornou výhodou oproti iným vysokým školám je i to, že prijímacie pohovory na NEWTON College ešte stále prebiehajú, nie je teda neskoro prijať jej výhodnú ponuku.

debata chyba