Čo je to NEWTON College

NEWTON College je nová vysoká škola s akreditáciou Ministerstva školstva, mládeže a telovýchovy Českej republiky. Svojim študentom ponúka vzdelávanie v problematike manažmentu, podnikania a ekonómie.

22.08.2004 21:19
debata

Hlavným cieľom je vychovávať a pripravovať pracovníkov pre stredné a vyššie manažérske pozície, zoznamovať ich s problematikou spojenou so zastávaním vedúcich funkcií v rámci stredných a veľkých firiem a s výzvami moderného globálneho sveta.
NEWTON College preferuje úzku spoluprácu medzi pedagógmi a študentmi, veľký dôraz kladie na iniciatívu študentov a na ich prínos k samotnej výučbe. V rozvrhu školy majú veľmi silné zastúpenie predmety interaktívne a neinštruktívne, väčší význam než memorovanie dát má schopnosť študenta rozvíjať svoje schopnosti a vnášať do výučby vlastnú invenciu.

NEWTON College spolupracuje s veľkými i strednými českými, medzinárodnými i nadnárodnými firmami, ktorých poprední odborníci na problematiku manažmentu pomáhali utvárať formu študijného programu a spolupracujú so školou v oblasti odovzdávania praktických skúseností študentom i pedagógom.

NEWTON College začína svoj prvý akademický rok v októbri 2004.

debata chyba