Akademický zbor na NEWTON College

Pedagogický zbor NEWTON College tvorí tím špičkových odborníkov na ekonómiu, marketing, manažment a komunikáciu. Vyučujúci sú flexibilné kvalitné osobnosti uznávané v odboroch, ktoré vyučujú. Sú vždy nápomocní a ochotní poradiť študentom a prispôsobiť sa ich potrebám a zúčastňovať sa na vzdelávacom procese ako na obojstrannej a rovnocennej spolupráci.

01.08.2004 00:00
debata

. Tiež sa intenzívne venujú vedeckej, výskumnej a publikačnej činnosti NEWTON College. Celý pedagogický zbor prechádza kvalitným programom celoživotného vzdelávania a neustále si osvojuje najnovšie poznatky zo všetkých odborov, ktorým sa chce venovať.

====== Rektor Ing. Lubomír Galatík ======

Je odborníkom na problematiku manažmentu a zahraničných vzťahov. Intenzívne sa venuje novým myšlienkovým prúdom, ktoré prenikajú do súdobých teórií manažmentu, predovšetkým je expertom na systemické myslenie a jeho využitie v moderných procesoch inštitucionálneho riadenia. Je vedúcim oddelenia systemických teórií a modelov na Inštitúte systemických štúdií. Zaoberá sa predovšetkým konštruktivis­tickými teóriami a teóriou sociálnych systémov.

Zastupujúci prorektor Doc. Ing. Jan Lojda, CSc., MBA

Je predsedom Českej asociácie distančného univerzitného vzdelávania a odborníkom na problematiku manažmentu vzdelávania, efektivity komunikácie a manažérskych techník. O týchto témach prednášal na mnohých medzinárodných konferenciách a sympóziách. Na NEWTON College vyučuje predovšetkým základy manažmentu a projektový manažment. Je členom vedenia Inštitútu systemických štúdií a vedúcim oddelenia systemickej praxe.

debata chyba