Uplatnenie študentov NEWTON College

Najvýraznejšou charakteristikou NEWTON College je dôsledná snaha školy klásť dôraz na výučbu praktických zručností. Študenti, ktorí školu absolvujú, tak budú dobre pripravení stretávať sa s úlohami, ktoré pred nich postaví české i medzinárodné podnikateľské prostredie či manažérska prax.

22.08.2004 21:16
debata

Vďaka spolupráci so špičkovými manažérmi z partnerských firiem budú mať študenti zároveň možnosť nadviazať kontakt s ľuďmi, ktorí sa vo svete podnikania a manažmentu už úspešne pohybujú. Získanie týchto kontaktov môže znamenať uľahčenie vstupu do praktického života. Absolvent NEWTON College samozrejme získa aj štandardné ekonomické vzdelanie na úrovni trojročného bakalárskeho štúdia.

Absolventi odboru Globálne podnikanie a manažment budú schopní orientovať sa v podnikateľskom prostredí a budú mať dostatok schopností na rozbehnutie vlastnej podnikateľskej dráhy. Zároveň budú pripravení na obsadzovanie stredných a vyšších manažérskych pozícií v modernom globálnom svete.

Absolventi odboru Manažment medzinárodných inštitúcií a verejnej správy budú pripravení stať sa platnou súčasťou veľkých súkromných i verejných inštitúcií. Budú oboznámení s mechanizmami fungovania medzinárodných a nadnárodných spoločností, s prínosmi a úskaliami vstupu medzinárodného prvku do firiem.

debata chyba