Sarkozy sa pokúša o potomka, ktorý ho udrží na čele Francúzska

Francúzsky prezidentský pár Nicolas Sarkozy a Carla Bruniová plánujú svoje prvé spoločné dieťa. Časopisu Voici to povedal reklamný mág a blízky osobný priateľ páru Jacques Séguéla, píše britský portál Daily Mail.

02.11.2009 15:19
Nicolas Sarkozy a Carla Bruniová Foto:
Nicolas Sarkozy a Carla Bruniová údajne plánujú potomka.
debata

Séguéla je megaúspešný tvorca prezidentských kampaní v krajine galského kohúta a práve on zoznámil pred dvomi rokmi na večierku v Paríži Sarkozyho s bývalou topmodelkou. „Chcú mať spolu dieťa. Carla o tom hovorila už viackrát, čiže v podstate neprezrádzam nič, čo by som nemal,“ povedal a dodal: „Ide o mladý pár a rovnako ako všetky ostatné mladé páry i oni túžia po rodine.“

Sarkozy sa na túto tému údajne vyjadril, že malý potomok by zvýšil jeho šance obhájiť prezidentský post vo voľbách v roku 2012. 54-ročný šéf Elyzejského paláca má už troch synov z dvoch predchádzajúcich manželstiev a Bruniová, ktorá vystriedala i takých prominentných milencov, akými sú speváci Mick Jagger či Eric Clapton, má z predchádzajúceho vzťahu taktiež chlapca.

„Zrejme pochopil, že vzhľadom na svoj vek, ak si nespraví ďalšie dieťa teraz, bude už neskoro,“ povedal redaktor magazínu Voici. „Verí, že vďaka tomu by mohol vyhrať vo voľbách. Takže, z oboch pohľadov ide o dokonalé načasovanie,“ do­dal.

Elyzejský palác odmietol tieto informácie komentovať so slovami: „Nemáme k tomu čo povedať.“

debata chyba