Cestujúcim sa z Prahy do Košíc postupne pokazili tri autobusy

Cestujúcim, vrátane deväťmesačného dieťaťa, sa v sobotu na trase Praha - Košice spoločnosti Student Agency postupne pokazili tri autobusy. Po niekoľkých hodinách jazdy tak museli presadnúť už do štvrtého.

28.12.2013 17:12
debata (17)

Upozornil na to server Reflex.cz. Autobus vyrazil z Prahy ráno o 7.30. Po chvíľke sa však musel vrátiť na stanicu Florenc, pretože mal údajne poškodenú prevodovku. Pokračovalo sa o 8.45. Lenže pri Brne sa v náhradnom autobuse objavil podozrivý dym, ten ľudí vystrašil. Prestúpili teda do tretieho vozidla.

Avšak, autobus došiel iba k česko-slovenským hraniciam. Pred ňou sa z náhradného spoja ozvalo klopanie. To už boli niektorí cestujúci znepokojení a začali nadávať, pretože si neboli istí, že ich spoločnosť prepravuje podľa portálu niečím, čím by „mohli niekam niekedy dôjsť“.

Odstavili aj tretí autobus a okolo 13. hodiny sobotňajšieho popoludnia pasažieri čakali na ďalšie náhradné vozidlo. To už malo ísť o externého dopravcu. Ako povedali vodiči, sami nevedia, čo sa s ich vozidlom opäť stalo.

Zástupca Student Agency pre server uviedol, že "ide o súhru okolností, ktoré sa stávajú iba ojedinele“ a že spoločnosť sa všetkým cestujúcim veľmi ospravedlňuje. Zároveň im cestovné za prepravu vráti.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #Student Agency #električková doprava