Lesbická dcéra magnáta prosí otca o rešpekt

Lesbická dcéra hongkonského magnáta napísala otcovi otvorený list. Cecil Chao totiž najprv ponúkol 500 miliónov hongkonských dolárov mužovi, ktorý sa stane jeho zaťom.

30.01.2014 07:13
Gigi Chaová Foto: ,
Gigi Chaová.
debata (17)

Podmienkou bolo presvedčiť dcéru Gigi, že nie je lesba. Chao nedávno návrh zdvojnásobil a v prepočte tak ponúka takmer 97 miliónov eur. Gigi Chaová, ktorá si doteraz skôr z konania otca uťahovala, tentoraz už reagovala vážnejšie a v dvoch hongkonských denníkoch zverejnila otvorený list.

Píše v ňom, že chápe, ako je pre otca ťažké pochopiť, nie ešte prijať skutočnosť, že ju môžu romanticky priťahovať ženy.

"Znamenalo by však pre mňa všetko na svete, keby si dokázal nebyť tak zdesený mojou partnerkou a dokázal s ňou vychádzať ako s normálnou, dôstojnou ľudskou bytosťou. Vždy Ti budem odpúšťať spôsob, akým uvažuješ, pretože viem, že si myslíš, že to robíš pre moje dobro,“ napísal Chaová.

"Ako dcéra by som bola rada, keby som ťa urobila šťastným. Čo sa však týka vzťahov, tvoje očakávanie, ktoré na mňa kladieš, a to, kto naozaj som, nie sú v súlade.“

Cecil Chao, ktorý získal majetok na predaji nehnuteľností, má povesť playboya s láskou k autám značky Rolls–Royce. Raz vyhlásil, že mal 10-tisíc mileniek, ale so žiadnou sa nikdy neoženil. Gigi je jedna z jeho troch potomkov, ktoré má s tromi rôznymi ženami. Už deväť rokov žije so Sean Eav, keď uzavreli registrované partnerstvo.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Hongkong #Gigi Chaová #LGBTI+