Melania Trumpová bráni manžela napriek kontroverzným výrokom

Melania Trumpová obhajovala svojho manžela Donalda napriek neúctivým výrokom na adresu žien, ktoré sa objavili na nedávno zverejnenom videu.

18.10.2016 09:45
Melanie Trumpová Foto:
Melania Trump poskytla televízii CNN exkluzívny rozhovor.
debata (5)

Vo svojom prvom rozhovore od zverejnenia nahrávky Melania vyhlásila, že jej manžel sa zvyčajne týmto spôsobom nevyjadruje a že ku kontroverzným výrokom bol len vyprovokovaný. Interview odvysielala v pondelok večer televízia CNN.

„Ja ho takého nepoznám, že by sa takto vyjadroval, že by v súkromí hovoril takéto veci,“ uviedla Melania. Podľa nej Donalda zámerne vyprovokovali, aby viedol vystatovačné reči, aké o ženách zvyknú viesť dospievajúci chlapci.

Výroky jej manžela zachytené na videu sú podľa nej naozaj nemiestne a neprijateľné. Zdôraznila, však že Donald sa už za ne ospravedlnil. „Prijímam jeho ospravedlnenie. Dúfam, že ho akceptujú aj Američania. A stalo sa to pred mnohými, mnohými rokmi,“ povedala Trumpová.

Odmietla pritom obvinenia, že by sa republikánsky prezidentský kandidát skutočne dopustil neprimeraného sexuálneho správania voči ženám. Podľa nej je neférové a znevažujúce, ak niekoho obviňujú bez dôkazov.

Video nasnímané pred jedenástimi rokmi zachytáva neformálny rozhovor Billyho Busha s Donaldom Trumpom, ktorý pravdepodobne nevedel, že sa jeho slová nahrávajú. Trump na zázname nešetrí lascívnymi výrazmi na adresu žien, robí chlipné poznámky o ich intímnych partiách a chvastá sa svojimi úspechmi pri zvádzaní.

Video vzniklo len niekoľko mesiacov po tom, čo si Trump zobral svoju tretiu manželku Melaniu, bývalú modelku narodenú v Slovinsku.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Donald Trump #Melania Trumpová