Českí policajti vypátrali nezvestnú rodinu z Brna

Česká polícia s pomocou verejnosti vypátrala štvorčlennú rodinu z Brna, po ktorej bolo od pondelka vyhlásené pátranie. Ide o manželský pár s malými deťmi, ktorého zmiznutie nahlásil príbuzný rodiny.

13.04.2017 12:35
debata (5)

Informoval o tom český server Novinky.cz, ktorý v stredu priniesol správu o zmiznutej rodine.

Polícia zverejnila výzvu na pomoc pri pátraní po manželoch Nikole a Petrovi Bartoňových a ich deťoch Tomášovi (4) a Nikole (6) z Brna. Na výzvu zareagovalo niekoľko svedkov z celého Česka.

„Našu teóriu potom potvrdili traja svedkovia. V stredu popoludní sme skontaktovali matku s jedným dieťaťom a o niekoľko desiatok minút neskôr sme na stanicu na podanie vysvetlenia previezli aj otca. Celá rodina je v poriadku,“ povedal pre denník Právo hovorca juhomoravskej polície Pavel Šváb. So zreteľom na už zverejnené osobné údaje o členoch rodiny odmietol tento prípad ďalej komentovať.

Rodina zmizla za záhadných okolností. Doterajšie poznatky vyšetrovateľov naznačujú, že otec, ktorý sa ešte na sklonku minulého týždňa pohyboval po Brne-Bystrci, odhlásil deti zo škôlky, zatiaľ čo matka na mesiac zrušila smeny na svojom pracovisku.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #pátranie #Brno #zmiznutie