Snažím sa zostať mimo politiky, hovorí Ivanka Trumpová

Dcéra amerického prezidenta Donalda Trumpa bola kľúčovou osobnosťou predvolebnej kampane realitného magnáta. V pondelok však uviedla, že do politiky svojho otca sa snaží nezasahovať.

26.06.2017 14:31
Ivanka Trump Foto: ,
Ivanka Trumpová sa snaží nemiešať do politiky.
debata (4)

„Snažím sa zostať mimo politiku. Politické inštinkty môjho otca sú fenomenálne. Urobil niečo, čo nikto nepredpokladal, že bude schopný dokázať. Som poctená, že som súčasťou toho celého od prvého dňa v prezidentskom kresle, ako aj predtým. Dokázal niečo nevídané. Nepovažujem sa však za politického učenca,“ povedala Trumpová podľa portálu politico.eu.

Ivanka Trumpová sa na rozdiel od jej dvoch bratov, ktorí zostali v Manhattane a starajú sa rodinný podnik, nasťahovala priamo do Washinghtonu, kde má neplatenú úlohu špeciálnej asistentky amerického prezidenta a jej manžel Jared je poradcom Donalda Trumpa.

Ivanka však tiež zdôraznila, že existujú oblasti, v ktorých sa s otcom nezhodne. „Samozrejme, existujú otázky, na ktorých sa nezhodneme. Sme dve odlišné ľudské bytosti. Myslím si, že je normálne nemať na všetko stopercentne rovnaký názor. Podľa mojej mienky je pozitívom, ak máte rozličné názory na nejaký problém. Taktiež si myslím, že jednou z vecí, ktoré táto krajina postráda, je dialóg."

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #USA #Politika #Donald Trump #Ivana Trumpová