Hrdinovia hurikánu Harvey: Pes, ktorý sa evakuoval a žena v obkľúčení krokodílov

Kríženec nemeckého ovčiaka se rozhodol evakuovať pred záplavou, ktorú za sebou necháva hurikán Harvey. Chytil do zubov balík psích granulí, opustil dom Salvadora Segoviu, ktorý sa práve oňho staral a vydal sa na cestu. Podľa serveru Chron pes patrí päťročnému vnukovi Segoviu, ktorého pre záplavy evakuovali.

28.08.2017 14:13
debata (8)

Segovia žije v texaskom Sintone a v piatok večer, keď udrel v Texase hurikán Harvey, zistil, že je pes aj vrecko so psou potravou preč. Vydal se ho autom hľadať a sousedia mu povedali, že Otisa videli aj s taškou. Jeden z nich ho zachytil a fotografiu umiestil na internet. Do sobotného popludnia si snímku pozrelo 16 000 lidí. Segovia psa nakonec doviezol naspäť práve pred návratom svojho vnuka.

Televize Fox News zasa upozornila na nebezpečenstvo krokodílov, ktorí so stúpajúcou hladinou budú hľadať vyššie polohy. Na internete sa objavujú snímky s krokodílmi na príjazdovej ceste k domu, neďaleko vstupnýchch schodov aj pod autami.

Arlene Kelschová urobila snímku, na ktorej je vidieť krokodíla vo vode na zaplavenom dvore jej domu. Po prvý raz krokodíla zachytila v sobotu a v nedeľu popoludní sa chcela pozrieť, kde sa zviera nachádza.

„Chcela som ho skontrolovať a všimla som si, že sa presunul na iné miesto na dvore, ale nebol to ten istý krokodíl. Takže okolo nás plávu dvaja… Pomyslela som si, že je to desivé, ale kým neotvorím dvere, som v bezpečí. Aj tak mi to naháňa strach,“ citoval Kelschovú server Chron.
8 debata chyba
Viac na túto tému: #hurikán Jarvey