Polícia má troch členov gangu, ktorí sú podozriví zo znásilnenia Poľky v Rimini

Talianska polícia má v rukách troch podozrivých zo štvorčlennej skupiny, ktorá údajne minulý týždeň v jadranskom letovisku Rimini masovo znásilnila poľskú turistku a transexuála z Peru.

02.09.2017 20:05 , aktualizované: 22:24
rimini, znasilnenie, plaz, taliansko Foto: ,
Miesto na pláži v Rimini, kde sa údajne odohralo hromadné znásilnenie poľskej turistky.

Podľa talianskych médií v sobotu zatkli mladého muža z Konga. Dvaja ďalší marockí neplnoletí sa sami prihlásili na polícii v susednom meste a priznali sa k skupinovému znásilneniu Poľky a peruánskeho transexuála v talianskom Rimini.

Ide o marockých bratov vo veku 15 a 17 rokov. Na úteku je štvrtý násilník pôvodom z Nigérie.

Muži patria k štvorčlennému gangu, ktorý minulý víkend na pláži zároveň do bezvedomia zbil priateľa znásilnenej Poľky. Identifikovali ich prostredníctvom videa a polícii sa priznali v obci Montecchio di Pesaro v stredotalianskom regióne Marche.

Muži budú prevezení do Rimini. Žiadny z nich doteraz nemal problémy s políciou, uviedla talianska polícia. Poľská strana sa tiež zúčastňuje vyšetrovania prípadu.

Polícia momentálne pátra po štvrtom členovi skupiny. Je to nigérijský plnoletý muž, ktorý podľa talianskych médií viedol skupinu.

Ďalšia obeť znásilnenia identifikovala marockých tínedžerov

Obeť ďalšieho znásilnenia v talianskom meste Rimini identifikovala dvoch marockých tínedžerov, ktorí sú podozriví aj zo znásilnenia poľskej turistky.

Talianska štátna televízia a tlačová agentúra ANSA zhodne informovali, že Peruánka v sobotu na policajnej stanici v meste na pobreží Jadranského mora identifikovala dvoch mladíkov z Maroka. Žena nahlásila, že ju napadli a znásilnili krátko po tom, ako štvorčlenný gang na pláži znásilnil poľskú turistku a zbil jej partnera.

chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Rimini #skupinové znásilnenie