Trumpová opisuje v novej knihe búrlivý rozvod s Trumpom

Kniha pod názvom Raising Trump (voľne preložené ako Trumpovská výchova) vyjde 10. októbra.

07.10.2017 10:08
Ivana trumpova Foto: ,
Exmanželka amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivana Trumpová.
debata (1)

Nová kniha prvej manželky amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivany odhaľuje obdobie ich spoločného života, vrátane búrlivého rozvodu, ktorý bol po celé týždne prepieraný bulvárnymi denníkmi v New Yorku.

V knihe pod názvom Raising Trump (voľne preložené ako Trumpovská výchova), ktoré vyjde 10. októbra, Trumpová opisuje, ako sa ona aj ich spoločné tri deti trápili pre jeho milenecký vzťah s herečkou Marlo Marplesovou, ktorú si neskôr aj vzal.

Povzbudzuje Donalda, aby používal Twitter

Podľa agentúry AP Ivana Trumpová, ktorá bola vydatá za realitného magnáta od roku 1977 do roku 1992, napísala, že ich najstarší syn Donald Trump mladší s otcom nehovoril od rozvodu celý rok.

„Môžem len krútiť hlavou nad tým, aké príšerné to bolo. Kedykoľvek som zapla televíziu, začula som svoje meno,“ spomína na to, ako médiá prepierali ich manželskú krízu.

Ivana Trumpová ale v knihe spomína aj obdobie „oteplenia“ vzájomných vzťahov, ktoré podľa nej trvá doteraz. Vraj spolu hovoria asi tak raz týždenne. Ona vraj Donalda Trumpa povzbudzuje, aby ďalej používal twitter.

Aj o živote v komunistickom Československu

Tento týždeň v rozhovore pre televíziu CBS News pripomenula, že dostala ponuku stať sa americkou veľvyslankyňou v Česku, ale odmietla ju, pretože „jej život už je perfektný“.

Nakladateľstvo Gallery Books už v marci informovalo, že kniha je nielen príbehom o materstve, sile a húževnatosti, ale aj o Ivaninom detstve v komunistickom Československu, jej úteku pred režimom, živote v New Yorku, divokej romanci či o jej mimoriadnom podnikateľskom úspechu.

Dnes Šesťdesiatosemročná Trumpová, za slobodna Zelníčková, má s bývalým manželom tri deti – okrem Donalda mladšieho ešte Ivanku a Erika. Aj oni napísali niektoré časti knihy a Ivana v nej uvažuje aj nad tým, že jej bývalý manžel nie je jediným nositeľom priezviska Trump, ktorý Biely dom nazýva svojím domovom.

„Možno o pätnásť rokov môže kandidovať na prezidentku?“, Píše o dcére Ivanke, ktorá už teraz v Bielom dome pracuje ako prezidentova poradkyňa.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Donald Trump #Ivana Trumpová #Ivanka Trumpová #Donald Trump jr.